S&T România si noii săi parteneri

Toamna la Bucuresti.

Darvas Attila

În cadrul unei conferinte de presă care a avut loc în data de 24 septembrie 97 la Bucuresti, firma S&T România a anuntat încheierea unor noi parteneriate strategice menite a consolida pozitia firmei ca integrator de solutii si sisteme.

De la înfiintarea filialei din România, în urmă cu 4 ani, S&T a activat pe piata românească ca reprezentant al firmei Hewlett-Packard pe această piată în domeniul computerelor si al echipamentelor medicale si de măsură si control, asigurând si partea de service autorizat si instruire.

În viitor, S&T România va continua să rămână singura organizatie care asigură distributia si service-ul pentru aparatura medicală si de măsură si control. În domeniul computerelor va oferi consultantă, mentenantă si instruire, cu accent pe proiecte mari si complexe, în domeniul comunicatiilor, financiar si guvernamental, în cazul solutiilor bazate pe servere Unix si va activa ca si Corporate Reseller în domeniul serverelor NT, PC-urilor, imprimantelor si a celorlalte periferice.

Noii parteneri ai firmei S&T sînt: Cisco Systems Inc., unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de internetworking din lume, care furnizează routere multiprotocol, switch-uri pentru retele locale si extinse, servere de remote access, software pentru managementul si accesul pe Internet si software pentru managementul de retea, firmă reprezentată la conferinta de presă de dl. Doron Ben-Sira, Country Manager România/Bulgaria/Iugoslavia, Cisco Systems; EMC2, lider mondial în furnizarea de sisteme inteligente de arhivare a datelor bazate pe disk array, reprezentată de dl. Thomas Pietsch, Senior System Engineer, EMC2; Oracle, al doilea producător mondial de software si liderul furnizorilor de software pentru sisteme informatice de conducere, reprezentată de dl. Horia Drăgan, Country Alliance Manager, Oracle România.

Din partea firmei S&T Holding GmbH au fost prezenti Karl Tantscher, General Manager, Thomas Streimelweger, General Manager, si Robert Pecanka, Sales Manager. Prezentarea invitatilor a fost făcută de dl. Ilie Ionescu, General Manager, S&T România.


(C) Copyright Computer Press Agora