Noul Ericsson SH 888 face Internet-ul mobil

Ericsson lansează noul SH 888: telefonul mobil care încorporează cea mai înaltă tehnologie a momentului, telefonul mobil care oferă utilizatorilor soluții complete de comunicare.

Ericsson SH 888 este o necesitate pentru oamenii de afaceri aflați mereu în deplasare, deoarece oferă posibilitatea conectării imediate la computer sau laptop prin legătura în infraroșu și PC-card-ul încorporat. SH 888 face parte din noua generație de tealefoane mobile de înaltă tehnologie și oferă utilizatorilor șansa de a rămâne productivi și competitivi și atunci când sunt în afara biroului lor.

Combinarea celor două facilități - PC-card încorporat și comunicarea în infraroșu - permite accesul rapid la orice ansamblu hardware, PC sau laptop și conectarea la Internet, fără nici un alt echipament adițional. Cu noul Ericsson SH 888, utilizatorii nu mai au nevoie de cabluri și conectori, pentru a-și accesa documentele sau pentru a naviga pe Internet, atunci când călătoresc.

Ericsson SH 888, telefonul GSM faza a II-a, are multe facilități avansate, inclusiv "codare vocală îmbunătățită", ultima noutate în materie de calitate a transmisiei și recepției.

Cântărind numai 195g, cu un fini saj negru lucios și design perfecționat, Ericsson SH 888 este o versiune rafinată a modelului de succes GH 688. Structura lui robustă, precum și tastatura bine reliefată sunt destinate unei utilizări confortabile, în timp ce antena oferă o recepție excelentă.

SH 888 este primul telefon mobil Ericsson pentru bandă dublă de frecvență, ceea ce îi oferă acestui model posibilitatea funcționării în ambele sisteme GSM (GSM 900 și GSM 1800) și trecerea fără întreruperi dintr-un sistem în altul. Deoarece sistemul GSM continuă să se extindă rapid pe multe piețe, telefoanele mobile în bandă dublă de frecvență vor fi capabile să prevină supraîncărcarea rețelei și astfel să reducă numărul apelurilor întrerupte.

Modelul SH 888 oferă de asemenea Roaming Internațional Îmbunătățit, prin rețeaua GSM 1800.

Ericsson SH 888 include de asemenea un set complet de funcți uni performante, create pentru categoria oamenilor de afaceri: mesaje Scurte; e-mail; transmisie de date/fax; transferul apelului; teleconferința, care permite conversația între cinci persoane simultan, formarea numerelor fixe; comunicări de costuri/informații, care arată prețul apelului pe ecran.

În plus, modelul SH 888 este dotat cu funcții foarte utile, cum ar fi: redirecțio narea apelului; restricțio narea apelului pe cinci nivele diferite, pentru a evita încărcarea notei de plată a telefonului; serviciul de linie alternativă, care dă utilizatorilor posibilitatea de a avea simultan două abonamente cu două numere de telefon diferite și două facturi separate, la același operator; identificarea apelului, ce afișează pe ecran numărul de telefon al apelantului; apel în așteptare/reținerea apelului, cu care utilizatorul poate reține un apel pentru a răspunde altuia venit ulterior.

Alte dotări ale modelului SH 888 includ:
. Memorarea ultimelor 15 numere apelate,
. Afișarea ultimelor 10 apeluri primite,
. Afișarea ultimelor 10 apeluri pierdute,
. Agendă telefonică, care memorează 99 de numere de telefon în plus față de cele de pe cartela SIM.

Cu SH 888, Ericsson continuă progresul în tehnologia de vârf, lansând un telefon mobil care oferă cea mai modernă formă de comunicare, fără a neglija însă simplitatea.

Cei 100.000 de angajați Ericsson activează în peste 130 de țări. Experiența lor complexă în rețele de telefonie fixă și mobilă, în telefoane mobile și sisteme infocom, fac din Ericsson furnizorul numărul unu în lume, în telecomunicații.

Informații suplimentare despre modelul Ericsson SH 888, despre alte telefoane mobile Ericsson, precum și despre accesoriile originale ericsson stau la dispoziția dvs. pe World Wide Web.


Eveniment - Mobilitate Internet prin Ericsson

BYTE România - octombrie 1998

(C) Copyright Computer Press Agora