Ne bucurăm că ați ales pagina LAN Times România,

Revistă dedicată comunicațiilor digitale și aplicațiilor distribuite. Revista este versiunea din România a prestigioasei reviste americane LAN Times, o publicatie CMP Media Inc. și a fost lansată în cadru festiv în mai 1998, la CERF.

LAN Times România apare ca secțiune specială în BYTE România și se adresează acelei grupe profesionale care se dedică realizării infrastucturilor de comunicații moderne din România. Cititorii LAN Times România participă activ la realizarea infrastructurilor de comunicații digitale și a aplicațiilor care utilizează aceste infrastructuri la adevărata lor valoare. Materialul oferit cuprinde prezentarea celor mai noi tehnologii hardware și software pentru comunicații, prezentarea unor proiecte și aplicații, analize, știri, interviuri, aplicații și tehnologii pentru intranet și Internet, WAN și prezentarea unor noi servicii și produse care permit realizarea infrastructurilor moderne de comunicații, în România.

Citiți cuprinsul ultimei secțiuni LAN Times România,
apărută în BYTE România, Noiembrie 1998.

Arhiva
LAN Times România Septembrie, 1998
LAN Times România Octombrie, 1998

Pentru comentarii, sugestii privind conținutul secțiunii LAN Times vă rugăm să contactați redacția BYTE România, e-mail: byte@agora.ro.

BYTE Ro HOME         Pentru comentarii contactati  webmaster@byte.ro