Bun venit la pagina BYTE România,

revista managerilor si specialiștilor din industriile tehnologiilor informatice și comunicațiilor!  BYTE este în același timp revista viitorilor specialiști, în curs de formare la universitățile de profil din România. Este revista celor care iau decizii strategice, celor care lucrează la realizarea sau integrarea unor aplicatii profesionale.

Cititorii BYTE România sunt specialiștii valoroși, care doresc sa fie la curent cu evoluțiile prezente si viitoare. Ei pot găsi în paginile BYTE România informații privind:

Viitorul Tehnologiei Informatiei Astăzi

BYTE România nu este o revista de initiere în tehnologii informatice.

Cei care sînt în curs de învatare a tehnicilor de programare, pot sa consulte celelalte publicatii oferite de Computer Press Agora: PC Report, CAD Report si Gazeta de Informatica.

Revista BYTE România, nu este o revistă de stiri. Stirile de ultimă oră se pot găsi pe Web si cei de meserie sunt deja abonati la grupuri de stiri referitoare la domeniul în care lucrează si citesc AGORA News. În BYTE România apar noutătile importante, care au o importantă semnificativă pentru evolutia informaticii din România si din lume. Puteti găsi aceste stiri la sectiunea Bits si la Ce-I nou?

În BYTE România puteti citi, simultan cu milioane de cititori din întreaga lume, dar în limba română, articole de analiză si prezentare de tehnologii fundamentale, în sectiunea de Fundamente, si prezentarea unei tehnologii actuale de mare viitor în sectiunea Cover Story.

Revista are întotdeauna si articole interesante, semnate de specialisti de valoare din România, pe lângă acestea fiind preluate si articole din materialul editorial continut de

BYTE

Sectiunea Firme este dedicată prezentării firmelor importante din România. Puteti citi si interviuri realizate cu personalităti ale domeniului, din România si din lume.

Puteti citi în BYTE România despre tehnologii Internet, intranet si Java, tehnologii de stocare si administrarea datelor, servere de aplicatii profesionale si despre tehnologii de vârf pentru retele LAN si WAN.

Începând din luna Mai 1998 includem în revista BYTE România si materiale publicate de prestigioasa revistă LAN Times.

Sperăm să găsiti interesante si articolele din sectiunile Forbes, Comentariu si Ultima, unde specialisti cu realizări în domeniu îsi exprimă viziunea proprie asupra unor evolutii ale tehnologiilor informatice.

Cu speranta că veti găsi interesante articolele din BYTE România, disponibile pe Web, vă dorim lectură plăcută si asteptăm să ne scrieti!

Cu stimă                  

Redactia.


BYTE Ro HOME         Pentru comentarii contactati  webmaster@byte.ro