Copyright

Materialele publicate prima dată de editura Computer Press Agora în revista BYTE România au toate drepturile rezervate, Copyright 1995-1998, Computer Press Agora SRL, România.

Materialul editorial din BYTE Magazine USA sau National Software Testing Laboratories, LANTIMES, Software Digest sau PC Digest tradus si retiparit apartine companiei CMP Media, Inc., Copyright 1998. Toate drepturile sunt rezervate. Publicat cu acordul CMP Media Inc., 300 Fifth Avenue, 5th Floor, Waltham, MA 02154, USA. Reproducerea în orice formă, în orice limbă, integral sau în parte, fără permisiunea scrisă a CMP Media Inc., este interzisă. BYTE, National Software Testing Laboratories, NSTL, Software Digest, PC Digest si InterMark sunt marci înregistrate CMP Media Inc.

Primim cu placere materialele dvs. cu conditia ca ele sa se încadreze în profilul revistei si sa nu fi fost deja publicate. Expedierea unui manuscris implica acceptul autorului pentru publicarea lui. Manuscrisele nu se restituie. Redactia îsi rezerva dreptul de a edita si publica mesajele e-mail în care nu se specifica explicit ca nu sunt destinate publicării.

Notă privind conținutul acestui sit: Arhivele respectiv numerele curente BYTE România de pe sit conțin numai texte originale publicate prima dată în BYTE România. Articolele preluate din ediția americană, BYTE Magazine USA  nu apar pe acest sit.
Pentru a citi aceste articole vă rugăm să vizitați situl BYTE, la adresa:

http://www.byte.com/

        AGORA Home  Copyright 1995-1998, Computer Press Agora S.R.L., România